Publicerad den Lämna en kommentar

Hemsidan reparerad

Ett tag gick det inte att beställa vissa produkter på Paketeriet – nu har vi äntligen fixat detta och gjort några mindre uppdateringar på sidan.

Några produkter som nu går att beställa igen inkluderar:

Iskub extra stor 4 eller 6 st

79 kr119 kr

Fyller du stora drinkglas med små iskuber? Ta i rejält i stället! En enda räcker länge! Frysbehåller för 4 eller 6 kuber, bara att välja!

Nyckelhållare fågelhus med visselpipor

69 kr

Hållare för dina två viktigaste nyckelknippor, lätt tillgängliga. Fåglarna har dessutom visselpipa! Häng upp knippan i fågelhuset när du kommer hem, ta den när du går så slipper du göra som alla vi andra och leta bort minut efter minut innan du kommer iväg. Innehåller hus + två fåglar enligt bild. Välj färg!

Publicerad den Lämna en kommentar

Nu billigare frakt på Paketeriet.se!

Tack vare förbättrade villkor kan vi nu erbjuda en standardfrakt på endast 63 kr med PostNord (tidigare 79 kr). Känns kul att kunna spara några kronor. Dessutom gäller fri frakt på alla beställningar över 800 kr!

Passa på att beställa drinkunderlägg formade som små EU-pallar, eller varför inte en samling underlägg som ser ut som mini-vinylskivor. Kommer i en förpackning som ser ut som ett LP-fodral…

Publicerad den Lämna en kommentar

Skrapa din egen världskarta

Vi har alla en medfödd önskan av att se världen. Tack vare alla framsteg vi gjort de senaste 50-100 åren är det nu också möjligt att se så mycket mer av den lilla blå planet vi kallar hem.

Med ”Scratch off map deluxe” är det möjligt att skrapa fram en helt unik karta som visar var just du har varit på jorden.

Skrapkarta världen original deluxe Scratch map original deluxe skrapa fram platser du varit på
Skrapa fram alla platser du varit på! Hela länder, världsdelar, eller varför inte bara områden.

En lyxig present till den resglade

Paketeriet har tagit in den stora deluxe-versionen av världskartan vilket betyder att den är guldfoilerad tills du skrapar fram färgerna under. Kartan är 82x59cm och passar perfekt in i det moderna vardagsrummet eller varför inte i hallen – där kan man ju markera var man rest direkt när man kommer hem!

Skrapkarta världen original deluxe Scratch map original deluxe häng upp på väggen
En oskrapad världskarta i sovrummet.

Beställ skrapkartan världen deluxe idag!

Publicerad den Lämna en kommentar

Uppladdningsbar 3D-månlampa åter i lager

Efter att vi sålt slut på hela vårt lager så kan vi äntligen erbjuda den fina uppladdningsbara 3D-månlampan igen! Men beställ snabbt, lagret är begränsat.

Månlampa uppladdningsbar 3D
Mysigt för gammal som ung

Uppladdningsbar 3D-månlampa

Månen är lätt genomskinlig och helt utskriven på en 3d-skrivare i hårdplast. Den ser inte mycket ut för världen, men så fort man slår på ljuset så ändras allt! Man kan då se en del detaljer i månens struktur, och från nattduksbordet är den väldigt lik den riktiga månen.

Med i paketet skickar vi själva månen (ca 12cm i diameter), ett ställ i trä som är enkelt att sätta ihop, usb-kabel för laddning och instruktioner för användning.

Instruktioner 3D-månlampa

Månlampa uppladdningsbar 3D
Slå på/av månlampan, ladda, och ändra funktion genom att använda metallringen på undersidan.
  1. Sätt lampan på laddning först för att det inbyggda batteriet ska hålla längre.
  2. Sätt samman trästället och placera 3D-månlampan i det.
  3. Efter 1-2 timmar av laddning kan lampan användas. För att slå på lampan, rör lätt vid metallringen på undersidan. Varje vidrörning växlar mellan de olika färgerna samt avslagen. För att dimma ljuset, håll kvar fingret på metallringen tills månen har önskad ljusstyrka.

Publicerad den Lämna en kommentar

Paketeriet.se – De finaste presenterna

Nu lanserar vi Paketeriet.se, en webbshop där vi valt ut de finaste presenterna till alla i familjen. På denna nyhetssida kommer vi skriva om nya produkter vi lägger till och ett och annat nostalgiskt inlägg när andan slår på.

Paketeriet.se drivs av Paketeriet Handelsbolag, ett litet familjeföretag med Mats (far) och Isaac (son) baserat utanför Varberg i natursköna Halland.